Wat gaan we doen? 

 

 

 

Jij zit niet lekker in je vel en je wilt graag je leefstijl veranderen maar je weet niet hoe... Logisch! Jij kunt wel een steuntje in de rug gebruiken, want veranderen doe je niet zomaar. Ik begeleid jou als coach in dit traject door middel van ontmoetingen met elkaar. We bespreken van alles en doen oefeningen die te maken hebben met gedragsverandering.

 

KENNISMAKING

Als jij denkt dit traject met mij aan te willen gaan, neem je contact met mij op of benader je mij. We zullen dan een telefonisch gesprek aangaan. Dit gesprek is een kennismaking voor ons beiden en is vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. Ik leg jou in grote lijnen uit wat we gaan doen en stel je een paar vragen. Voelt dit gesprek goed, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek en gaat jouw weg naar een gezonde leefstijl echt beginnen! 

Ik vraag jou bij het kennismakingsgesprek een eetdagboek bij te houden, zodat ik een goed beeld krijg van je eetpatroon.

 

HET INTAKEGESPREK

Het intakegesprek is het eerste en vaak ook het langste gesprek. Het is voor mij belangrijk dat ik er achter kom wat precies het probleem is, op basis daarvan kan ik een persoonlijk behandelplan opstellen. Deze bespreken we in het volgende consult zodat jij aan de slag kunt met de doelen die we gaan samenstellen. Misschien het minst leuke gedeelte is het wegen en meten. Toch is dit ook een belangrijk gedeelte van het intakegesprek om te berekenen wat jouw energiebehoefte is. Op basis hiervan kan ik jou goed advies geven over voeding en beweging, wat ook in jouw dagelijks leven past.

 

DE VERVOLGCONSULTEN

De vervolgconsulten bestaan uit het bespreken van jouw voortgang, doelen en het opstellen van nieuwe doelen, valkuilen, oefeningen gedragsverandering en meten en wegen. Verder behandelen we de onderwerpen waar jij behoefte aan hebt of moeite mee hebt, dit is voor iedereen anders.

 

HET LAATSTE CONSULT EN HOE VERDER?

In het laatste consult vatten we goed samen wat er bereikt is en vooral hoe we jouw leefstijl zo kunnen behouden. Wat doe je bij een terugval? En hoe hou je deze leefstijl vast? We vullen een evaluatieformulier in en nemen afscheid, jij hebt je doel bereikt!