Even voorstellen...

Mijn naam is Marissa, een jonge vlotte dame uit Rotterdam. Ik woon in een klein maar fijn appartementje samen met mijn vriend. Ik hou van een actieve leefstijl in de buitenlucht of de sportschool en een balans in mijn voeding. Met balans bedoel ik gezond, maar ik doe niet aan diëten of (wonder)pillen en adviseer hier ook niet in. Sterker nog, ik raad het af! Ik adviseer en begeleid alleen naar een andere leefstijl, waarin je ook af en toe kunt zondigen. Want wees realistisch, als jij voor altijd je leefstijl wilt veranderen, kun je niet altijd suiker- of koolhydraatvrij blijven eten. 

 

Omdat ik op 15-jarige leeftijd een eetstoornis ontwikkelde en deze nu overwonnen heb, voelt het voor mij als een roeping om andere mensen te helpen beter in hun vel te zitten. Ik weet als geen ander dat eten een moeilijk onderwerp kan zijn. Lekker eten is overal en altijd en de verleidingen zijn vaak niet te weerstaan. 

 

Als jij ervoor kiest om samen met mij deze uitdaging aan te gaan, kan ik me goed in jou inleven vanwege mijn eigen ervaring met afvallen en aankomen en alles wat er in je hoofd afspeelt.